CSAPATUNK

Kik vagyunk?

Tehetségeket és szakértőket gyűjtöttünk, hogy ösztönző erejükkel megoldjunk olyan feladatokat, amik eddig akadályozták az ésszerű és koncentrált gyógyítást. Képességeket és többlet erőket teremtünk, hogy könnyen és hatékonyan menjenek a folyamatok a háttérben, míg az orvosok orvosolnak, az ápolók ápolnak, a betegek gyógyulnak, a biztosítók pedig biztosítanak.

5+ éves aktív orvosi tapasztalattal rendelkező szakértőink jártasak nemcsak a gyógyítás elméleti területén, nemcsak a napi orvoslásban, de üzleti folyamat szervezési ismereteik és informatikai folyamat specifikációs képességeik révén ötvözni tudják a szakmát a szervezéssel és a technológiai támogatással.

Projektvezetőink és ügyfélkapcsolati munkatársaink biztosítják a folyamatos és hatékony kommunikációt ügyfeleinkkel, mert a közös nyelv a mosolygós kapcsolat alapja.

20+ éves informatikai tudású partnereinknek köszönhetően olyan eszközökkel tudjuk a szakértőinket ellátni és ügyfeleink képességeit növelni, amelyek szilárd és megbízható műszaki hátteret nyújtanak a mindennapokhoz.


Partnereink

Szolgáltatásaink professzionális tartalma és minősége elképzelhetetlen komoly szakmai partnerek nélkül.HOSTLOGIC Zrt.
Informatikai szolgáltató cég, amely a régió 10 országában végez magas minőségű üzleti informatikai szolgáltatásokat.
Arany fokozatú SAP Channel, Hosting és Cloud Service partner, több száz nagyvállalati informatikai alkalmazás bevezetője, üzemeltetője és támogatója.
A magyar egészségügyi szektor számára fontos, valamint a cégünkkel közös munkájuk alapja a felhő (cloud) formában elérhető eKórház alkalmazás szolgáltatásuk.
www.hostlogic.hu/ekorhaz